המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום בינוני, משמנים ומקמחים תבניות אפייה.
בקערת המערבל שמים את הביצים, השמן, הדבש והסוכר, ומערבלים 2 דק'.
מוסיפים קמח ותה ומערבבים עד אחידות.
מוסיפים שקדים ואגסים, מערבבים ויוצקים לתבניות.
אופים כ-45 דקות, או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי.
לאחר האפייה מפזרים שקדים מולבנים על-פני העוגה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0