המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים את החלבונים לקצף רך. תוך כדי הקצפה, מוסיפים בהדרגה את הסוכר והוניל.
מערבבים היטב במעבד מזון עם להב פלדה או במיקסר, את החלמונים, שמנת וחמאה לתערובת אחידה.
מוסיפים את הקמח והשקדים ומעבדים רק עד שהתערובת אחידה.
מקפלים פנימה את הקצף. מסננים את הדובדבנים ומוסיפים, ללא נוזל ההשריה.
משמנים ומקמחים תבנית קפיץ עגולה בקוטר 26 ס"מ (מובן שאפשר גם תבנית מרובעת או מלבנית), יוצקים את התערובת פנימה ואופים בחום של 180 מעלות, כ-50 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0