לשים את הוופל בתחתית תבנית בגודל 26*32 ס"מ (שכבה אחת).
*ניתן להמיר את הוופל בעוגת ספוג. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
2 דקות
מכינים מלת גבינה: להקציף את השמנת. כשתתחילה להסמיך להוסיף את הסוכר אך לא בבת אחת. להקציף עוד כ-2 דקות. לאחר מכן להוסיף את הגבינה ולהקציף עוד כדקה.
שלב 4
0 דקות
להעביר את הג'לטין לקערה עם שמנת ולערבב היטב. חשוב לזכור - ג'לטין צריך להיות פושר!
שלב 5
0 דקות
לשפוך את התערובת על הוופל וליישר עם כף. לכסות עם נייר אלומיניום ולשים במקפיא לשעה.
שלב 6
0 דקות
מכינים ציפוי ג'לי פירות: לחתוך את פירות העונה לחתיכות בינוניות (אפרסק, תות שדה, קיווי - ניתן לשלב או לבחור פרי אחד). להוציא את התבנית מהקפיא ולפזר את הפירות .
שלב 7
0 דקות
להכין את הג'לי לפי הוראות על הקופסה ולשפוך על הפירות. לכסות בנייר אלומיניום ולהכניס למקרר לשעה לפחות.
שלב 1
מתוך
7
להכין ג'לטין לפי הוראות על הקופסה.
שלב 2
מתוך
7
לשים את הוופל בתחתית תבנית בגודל 26*32 ס"מ (שכבה אחת).
*ניתן להמיר את הוופל בעוגת ספוג. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
מתוך
7
מכינים מלת גבינה: להקציף את השמנת. כשתתחילה להסמיך להוסיף את הסוכר אך לא בבת אחת. להקציף עוד כ-2 דקות. לאחר מכן להוסיף את הגבינה ולהקציף עוד כדקה.
שלב 4
מתוך
7
להעביר את הג'לטין לקערה עם שמנת ולערבב היטב. חשוב לזכור - ג'לטין צריך להיות פושר!
שלב 5
מתוך
7
לשפוך את התערובת על הוופל וליישר עם כף. לכסות עם נייר אלומיניום ולשים במקפיא לשעה.
שלב 6
מתוך
7
מכינים ציפוי ג'לי פירות: לחתוך את פירות העונה לחתיכות בינוניות (אפרסק, תות שדה, קיווי - ניתן לשלב או לבחור פרי אחד). להוציא את התבנית מהקפיא ולפזר את הפירות .
שלב 7
מתוך
7
להכין את הג'לי לפי הוראות על הקופסה ולשפוך על הפירות. לכסות בנייר אלומיניום ולהכניס למקרר לשעה לפחות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0