המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכין ג'לטין לפי הוראות על הקופסה.
לשים את הוופל בתחתית תבנית בגודל 26*32 ס"מ (שכבה אחת). *ניתן להמיר את הוופל בעוגת ספוג. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מכינים מלת גבינה: להקציף את השמנת. כשתתחילה להסמיך להוסיף את הסוכר אך לא בבת אחת. להקציף עוד כ-2 דקות. לאחר מכן להוסיף את הגבינה ולהקציף עוד כדקה.
להעביר את הג'לטין לקערה עם שמנת ולערבב היטב. חשוב לזכור - ג'לטין צריך להיות פושר!
לשפוך את התערובת על הוופל וליישר עם כף. לכסות עם נייר אלומיניום ולשים במקפיא לשעה.
מכינים ציפוי ג'לי פירות: לחתוך את פירות העונה לחתיכות בינוניות (אפרסק, תות שדה, קיווי - ניתן לשלב או לבחור פרי אחד). להוציא את התבנית מהקפיא ולפזר את הפירות .
להכין את הג'לי לפי הוראות על הקופסה ולשפוך על הפירות. לכסות בנייר אלומיניום ולהכניס למקרר לשעה לפחות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0