המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-170 מעלות
משמנים 3 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות, או 2 תבניות אינגליש גדולות ומניחים פיסת נייר פרגמנט מעל.
מפרידים את הביצים, להקציף את החלבונים יחד עם 3/4 כוס סוכר עד שנוצר קצף מבריק. מעבירים את הקצף מהמיקסר לקערה גדולה יבשה.
מקציפים את החלמונים עם יתרת הסוכר, עד לקבלת קצף בהיר ותפוח. להוסיף בזרם דק את השמן, ולהמשיך להקציף.
לערבב יחד את החומרים היבשים - קמח ופודינג.
לצקת בעדינות לקערת ההקצפה מעט קמח ומעט מיץ תפוזים לסירוגין, להוסיף את החלבון ולקפל בעדינות.
לצקת מחצית מהמסה לכל תבנית, לפזר מעל מעט סוכר וקינמון, ואז לצקת את המחצית השנייה. למלא רק 3/4 תבנית, כי העוגה תופחת.
לאפות במשך כ-40 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0