המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משמנים את התבנית.
מקציפים במיקסר: שמנת מתוקה, חצי כוס חלב, אינסטנט פודינג וניל וסוכר, במהירות גבוהה למשך כ-2 דקות, עד שהתערובת הופכת לקרם.
מוסיפים גבינה וממשיכים להקציף עוד 10 שניות.
משאירים בצד 2-3 כפות של הקרם.
מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש קייק משומנת ומיישרים את התערובת.
טובלים ביסקוויט בחלב ל-3 שניות ומוציאים.
מכניסים את הביסקוויט הרטוב לתוך הקרם, עד שהוא נוגע בתחתית התבנית.
ממשיכים באותו אופן עד שהתבנית מלאה בשורות של ביסקוויטים רטובים.
מקפיאים את העוגה לכל הלילה. הופכים על מגש ומסירים מהתבנית.
מגררים שוקולד בפומפיה מעל העוגה.
חותכים פרוסה מכל צד, כדי לחשוף את דוגמת הזברה.
מפשירים 60 דקות במקרר ומגישים קר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0