מכניסים לקערה את הסוכר והחמאה. מועכים את החמאה בעזרת המטרף ותוך כדי מערבבים עם הסוכר עד שמתקבלת עיסה אחידה.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים לקערה את השמנת החמוצה, הביצים ותמצית הוניל ובוחשים היטב.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים בהדרגה את הקמח לקערה: מודדים חצי כוס ושופכים לקערה. מערבבים עד אשר כל הקמח נבלע בעיסה. חוזרים על התהליך עוד פעמיים (עד גמר הקמח). אם נוצרים גושים של קמח, מועכים אותם בעזרת המטרף על דפנות הקערה
שלב 4
0 דקות
בעזרת מבוגר, מחממים תנור לחום בינוני של 180.
שלב 5
0 דקות
משמנים את תבנית האפיה.
שלב 6
0 דקות
שופכים חצי מכמות הבלילה לתבנית ומפזרים אותה בצורה אחידה בעזרת מרית גומי.
שלב 7
0 דקות
מוסיפים לבלילה הנותרת בקערה את הפודינג והחלב. מערבבים בעזרת כף עד שהבלילה הופכת לחומה.
שלב 8
5 דקות
שופכים את הבלילה החומה על הבלילה בתבנית אינגליש קייק. מקפלים את הבלילה החומה בתוך הלבנה מספר פעמים בעזרת מרית גומי.
שלב 9
45 דקות
בעזרת מבוגר, מכניסים את התבנית לתנור ואופים את העוגה כ- 45 דקות. העוגה מוכנה כאשר קיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש.
שלב 1
מתוך
9
מכניסים לקערה את הסוכר והחמאה. מועכים את החמאה בעזרת המטרף ותוך כדי מערבבים עם הסוכר עד שמתקבלת עיסה אחידה.
שלב 2
מתוך
9
מוסיפים לקערה את השמנת החמוצה, הביצים ותמצית הוניל ובוחשים היטב.
שלב 3
מתוך
9
מוסיפים בהדרגה את הקמח לקערה: מודדים חצי כוס ושופכים לקערה. מערבבים עד אשר כל הקמח נבלע בעיסה. חוזרים על התהליך עוד פעמיים (עד גמר הקמח). אם נוצרים גושים של קמח, מועכים אותם בעזרת המטרף על דפנות הקערה
שלב 4
מתוך
9
בעזרת מבוגר, מחממים תנור לחום בינוני של 180.
שלב 5
מתוך
9
משמנים את תבנית האפיה.
שלב 6
מתוך
9
שופכים חצי מכמות הבלילה לתבנית ומפזרים אותה בצורה אחידה בעזרת מרית גומי.
שלב 7
מתוך
9
מוסיפים לבלילה הנותרת בקערה את הפודינג והחלב. מערבבים בעזרת כף עד שהבלילה הופכת לחומה.
שלב 8
מתוך
9
שופכים את הבלילה החומה על הבלילה בתבנית אינגליש קייק. מקפלים את הבלילה החומה בתוך הלבנה מספר פעמים בעזרת מרית גומי.
שלב 9
מתוך
9
בעזרת מבוגר, מכניסים את התבנית לתנור ואופים את העוגה כ- 45 דקות. העוגה מוכנה כאשר קיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0