המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכניסים לקערה את הסוכר והחמאה. מועכים את החמאה בעזרת המטרף ותוך כדי מערבבים עם הסוכר עד שמתקבלת עיסה אחידה.
מוסיפים לקערה את השמנת החמוצה, הביצים ותמצית הוניל ובוחשים היטב.
מוסיפים בהדרגה את הקמח לקערה: מודדים חצי כוס ושופכים לקערה. מערבבים עד אשר כל הקמח נבלע בעיסה. חוזרים על התהליך עוד פעמיים (עד גמר הקמח). אם נוצרים גושים של קמח, מועכים אותם בעזרת המטרף על דפנות הקערה
בעזרת מבוגר, מחממים תנור לחום בינוני של 180.
משמנים את תבנית האפיה.
שופכים חצי מכמות הבלילה לתבנית ומפזרים אותה בצורה אחידה בעזרת מרית גומי.
מוסיפים לבלילה הנותרת בקערה את הפודינג והחלב. מערבבים בעזרת כף עד שהבלילה הופכת לחומה.
שופכים את הבלילה החומה על הבלילה בתבנית אינגליש קייק. מקפלים את הבלילה החומה בתוך הלבנה מספר פעמים בעזרת מרית גומי.
בעזרת מבוגר, מכניסים את התבנית לתנור ואופים את העוגה כ- 45 דקות. העוגה מוכנה כאשר קיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0