המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב את הקמח, סוכר וניל, 2/3 מהסוכר, גרידת לימון וגרידת תפוז.
להוסיף את מיץ התפוז ולערבב.
להוסיף מיץ לימון, שמן ו-5 חלמונים ולערבב.
מקציפים 5 חלבונים עם הסוכר שנותר. לאחר שנוצר קצף אוורירי להוסיף בתנועות קיפול לתערובת ולהעביר לתבנית.
לחמם תנור ל-170 מעלות. לאחר שחומם כעשר דקות להכניס את העוגה למרכז התנור למשך שעה ולא לפתוח את התנור במהלכה.
לאחר שעה, להכניס קיסם לעוגה לבדוק שאינה בצקית, קיסם נקי מראה עוגה מוכנה. אם אינה מוכנה, להחזיר לתנור למספר דקות נוספות ולבדוק שוב.
להוציא מהתנור ולצנן.
בזמן שהעוגה בתנור, להכין ג'לי אסם בטעם אננס (לפי הוראות היצרן על החבילה) וכן להכין קצפת משני מכלי שמנת מתוקה וחבילת פודינג וניל - להקציף את השמנת ולהוסיף בהדרגה את פודינג הוניל.
כאשר העוגה קרה, לחתוך באמצע, למרוח מעט קצפת על החלק התחתון ומעל למרוח את הג'לי שהתקרר וניקרש, להניח את חלקה השני של העוגה על הג'לי ולמרוח את שאר הקצפת על שאר העוגה.
אפשר לקשט בשוקולד מגורר או אגוזים טחונים ולהוסיף דובדבנים מסוכרים סביב העוגה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0