המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקציפים את החלבונים וכוס סוכר לקצף יציב.
מערבבים (עם כפית) את החלמונים עם אבקת האפייה עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים ידנית בעזרת מרית לתוך הקצף.
מוסיפים את הקקאו (דרך מסננת שלא יווצרו גושים) מערבבים בעדינות עד לקבלת בלילה חלקה.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות, יוצקים את הבסיס לתבנית משומנת ואופים כ-30 דקות או עד שקיסם יוצא יבש (לבדוק גם אם העוגה רוטטת).
מקררים. העוגה תופחת בתנור וצונחת בזמן הקרור וזה בסדר.
שמים את כל החומרים בקערת המיקסר ומקציפים עד שנוצר קרם יציב, מורחים את הקרם על העוגה שהתקררה ושמים במקרר.
מקציפים את השמנת עם הפודינג והחלב. מורחים על קרם השוקולד ומניחים במקרר.
ממיסים במיקרוגל או בסיר כפול את השוקולד עם החמאה והחלב, עד שנוצרת תערובת חלקה. מצפים את העוגה בשוקולד. מקררים לילה במקרר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0