אופים בתנור שחומם מראש בחום בינוני עד שהקיסם יוצא יבש.
שלב 5
0 דקות
מכינים את הקרם: מרתיחים שמנת מתוקה עם שוקולד וסוכר על אש קטנה ביותר, תוך ערבוב מתמיד, עד שרוב השוקולד נמס. מורידים מהאש וממשיכים לערבב עד קבלת קרם מבריק ואחיד. מצננים ללילה במקרר.
שלב 6
0 דקות
למחרת מקציפים את תערובת השוקולד לקרם.
שלב 7
0 דקות
מרטיבים את העוגה על העוגה במיץ תפוזים ולאחר מכן מצפים ומקשטים בקרם שוקולד.
אופים בתנור שחומם מראש בחום בינוני עד שהקיסם יוצא יבש.
שלב 5
מתוך
7
מכינים את הקרם: מרתיחים שמנת מתוקה עם שוקולד וסוכר על אש קטנה ביותר, תוך ערבוב מתמיד, עד שרוב השוקולד נמס. מורידים מהאש וממשיכים לערבב עד קבלת קרם מבריק ואחיד. מצננים ללילה במקרר.
שלב 6
מתוך
7
למחרת מקציפים את תערובת השוקולד לקרם.
שלב 7
מתוך
7
מרטיבים את העוגה על העוגה במיץ תפוזים ולאחר מכן מצפים ומקשטים בקרם שוקולד.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0