משמנים את התבנית ומחממים את התנור לחום בינוני נמוך (170 מעלות).
שלב 2
0 דקות
מקציפים את הביצים ומוסיפים להן בהדרגה את הסוכר וקמצוץ מלח.
שלב 3
0 דקות
מקציפים עד שמתקבל קצף בהיר ותפוח.
שלב 4
0 דקות
מורידים את המהירות ומוסיפים את הקמח, אבקת האפיה, קליפת הלימון ומיץ הלימון.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את הקצפת ולבסוף את המרגרינה ומערבבים היטב עד שהבליליה אחידה.
שלב 6
0 דקות
מעבירים חצי מהכמות לתבנית.
שלב 7
0 דקות
יוצקים בעדינות שני פסים של מלית אוכמניות לכל אורך התבנית.
שלב 8
70 דקות
יוצקים על המלית את יתרת הבלילה ואופים בתנור כ-70 דקות או עד שפני העוגה זהובים וסכין המוחדר למרכזה יוצא יבש. מוציאים ומצננים על השיש.
שלב 9
0 דקות
גיוון - אפשר לצפות את העוגה בזיגוג לבן: מערבבים בקערית 1/2 כוס אבקת סוכר עם 3-4 כפות מיץ לימון רק עד שהם מתאחדים.יוצקים את הזיגוג בצורה אחידה על העוגה ומניחים לה להתקרר.
שלב 1
מתוך
9
משמנים את התבנית ומחממים את התנור לחום בינוני נמוך (170 מעלות).
שלב 2
מתוך
9
מקציפים את הביצים ומוסיפים להן בהדרגה את הסוכר וקמצוץ מלח.
שלב 3
מתוך
9
מקציפים עד שמתקבל קצף בהיר ותפוח.
שלב 4
מתוך
9
מורידים את המהירות ומוסיפים את הקמח, אבקת האפיה, קליפת הלימון ומיץ הלימון.
שלב 5
מתוך
9
מוסיפים את הקצפת ולבסוף את המרגרינה ומערבבים היטב עד שהבליליה אחידה.
שלב 6
מתוך
9
מעבירים חצי מהכמות לתבנית.
שלב 7
מתוך
9
יוצקים בעדינות שני פסים של מלית אוכמניות לכל אורך התבנית.
שלב 8
מתוך
9
יוצקים על המלית את יתרת הבלילה ואופים בתנור כ-70 דקות או עד שפני העוגה זהובים וסכין המוחדר למרכזה יוצא יבש. מוציאים ומצננים על השיש.
שלב 9
מתוך
9
גיוון - אפשר לצפות את העוגה בזיגוג לבן: מערבבים בקערית 1/2 כוס אבקת סוכר עם 3-4 כפות מיץ לימון רק עד שהם מתאחדים.יוצקים את הזיגוג בצורה אחידה על העוגה ומניחים לה להתקרר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0