המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקציפים את הביצים, הסוכר והוניל 5 דקות, עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
מוסיפים את יתר החומרים בהדרגה, ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים לתבנית משומנת ומקומחת. אופים בחום בינוני-גבוה (180 מעלות) במשך כ-60 דקות, עד שסכין הננעצת במרכז העוגה יוצאת יבשה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0