יוצקים לתבנית קפיץ משומנת ומקומחת בקוטר 28 ס"מ, לתבנית מרובעת או מלבנית. אופים שעה בחום של 180 מעלות, עד שהעוגה מזהיבה היטב.
שלב 4
0 דקות
מוציאים ומנקבים את העוגה פעמים רבות בצ'ופסטיק, או במזלג. מכינים תמיסה מחצי כוס מיץ לימון וחצי כוס סוכר, ויוצקים על העוגה. מצננים לטמפרטורת החדר ומגישים.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
4
שמים חמאה, ביצים וסוכר במעבד מזון עם להב פלדה, ומעבדים במשך 5 דקות.
יוצקים לתבנית קפיץ משומנת ומקומחת בקוטר 28 ס"מ, לתבנית מרובעת או מלבנית. אופים שעה בחום של 180 מעלות, עד שהעוגה מזהיבה היטב.
שלב 4
מתוך
4
מוציאים ומנקבים את העוגה פעמים רבות בצ'ופסטיק, או במזלג. מכינים תמיסה מחצי כוס מיץ לימון וחצי כוס סוכר, ויוצקים על העוגה. מצננים לטמפרטורת החדר ומגישים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0