המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
טוחנים במעבד מזון את העוגיות (ניתן להמיר את העוגיות בפתי בר באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) עם החמאה וסוכר הווניל, עד לקבלת מרקם פירורי.
משטחים את העיסה בתבנית אפייה (עגולה, חד פעמית) משומנת קלות.
מכניסים את התבנית לקירור.
בינתיים, מכינים את המוס: ממיסים את השוקולד והחמאה (אפשר במיקרוגל).
מערבבים קלות לקבלת בלילה אחידה, ומניחים בצד להצטננות קלה.
מקציפים שמנת מתוקה עם חלב ואינסטנט פודינג, עד לקבלת מרקם אחיד.
מוסיפים את אבקת הסוכר, תמצית הווניל והגבינה ומערבבים בעדינות.
מוסיפים באיטיות את בלילת השוקולד ומערבבים בתנועות קיפול, עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים את התערובת על בסיס העוגה שהוצאנו מהמקרר, מכסים ומניחים במקפיא ל-60 דקות.
לאחר כ-60 דקות, מעבירים לקירור במקרר.
לפני ההגשה אפשר לפזר סוכריות צבעוניות, או שוקולד מגורד מעל. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0