המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים קצת קצפת (פחות מרבע חבילה) עם 200 גרם שוקולד.
מקציפים את שאר הקצפת עם 1/2 כוס סוכר.
מקציפים פחות מחצי קצפת ומוסיפים 1/4 כוס סוכר, חלבה מרוסקת במעבד מזון ו-2 כפות פודינג.
מסדרים מעל בסיס העוגה, במרכז, עיגול של הקצפת הלבנה, ומסביב את שאר המוס שוקולד, להשתדל כמה שיותר מדויק.
מקפיאים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0