המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים את הקפה במים הרותחים.
מערבבים במערבל מזון את כל חומרי הבצק, עד לקבלת עיסה אחידה ומשטחים על תבנית.
מקציפים את השמנת המתוקה עם פודינג וניל ויוצקים מעל הבצק.
מכניסים לקירור ל-60 דקות.
בינתיים מכינים את הציפוי.
מרתיחים בסיר על הגז את כל חומרי הציפוי, עד לקבלת עיסה אחידה וחלקה.
מחכים מעט שהעיסה תתקרר ורק אז יוצקים על העוגה. לא ליצוק את התערובת כשהיא עוד חמה.
אפשר לפזר מעל לקישוט וגם בשביל הטעם בוטנים או אגוזים, או שקדים קצוצים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0