המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרטיבים בזהירות את המצות ומניחים בצד.
מערבבים בקערה את השמנת, הסוכר, מעדן הווניל ותמצית הווניל, עד שהסוכר בתוך התערובת נמס.
מכניסים את התערובת ל-40 דקות במקפיא.
מורחים כל שכבה של מצה בתערובת ובין לבין מפזרים אגוזי מלך. עוטפים את העוגה בניילון נצמד בחלקו העליון של המקרר, למשך כל הלילה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0