המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרטיבים בזהירות את המצות ומניחים בצד.
מערבבים בקערה את השמנת, הסוכר, מעדן הווניל ותמצית הווניל, עד שהסוכר בתוך התערובת נמס.
מכניסים את התערובת ל-40 דקות במקפיא.
מורחים כל שכבה של מצה בתערובת ובין לבין מפזרים אגוזי מלך. עוטפים את העוגה בניילון נצמד בחלקו העליון של המקרר, למשך כל הלילה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0