המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את כל חומרי העוגה, עד לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים לתבנית משומנת, ואופים בתנור שחומם מראש על 150 מעלות למשך כ-40 דקות.
מוציאים את הבצק כשהוא חום בהיר.
מספר דקות לפני שהעוגה מוכנה, מעבירים את המרכיבים לסיר קטן ומבשלים עד להמסת הסוכר וקבלת סירופ סמיך.
כאשר העוגה מוכנה וחמה, מחוררים אותה עם סכין ויוצקים מסביב כל העוגה, על מנת להרטיב אותה טוב.
כאשר העוגה מתקררת, מורחים על העוגה את הקצפת שהכנו מראש. מכניסים למקרר ל-24 שעות לפחות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0