מערבבים את כל החומרים עד קבלת תערובת חלקה ללא גושים.
שלב 2
0 דקות
משמנים תבנית, יוצקים אליה את התערובת.
שלב 3
0 דקות
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
שלב 4
10 דקות
בינתיםם מכינים את הסירופ: יוצקים לסיר מים, מוסיפים סוכר ורום ומביאים לרתיחה תוך ערבוב, מנמיכים להבה וממשיכים לערבב עד שהסוכר נמס לחלוטין. אם רוצים אפשר להמשיך לבשל במכזה פתוח כ-10 דקות, לקבלת סירופ סמיך.
שלב 5
0 דקות
לאחר שהעוגה מוכנה חותכים לריבועים ויוצקים את הסירופ המוכן.
שלב 1
מתוך
5
מערבבים את כל החומרים עד קבלת תערובת חלקה ללא גושים.
שלב 2
מתוך
5
משמנים תבנית, יוצקים אליה את התערובת.
שלב 3
מתוך
5
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
שלב 4
מתוך
5
בינתיםם מכינים את הסירופ: יוצקים לסיר מים, מוסיפים סוכר ורום ומביאים לרתיחה תוך ערבוב, מנמיכים להבה וממשיכים לערבב עד שהסוכר נמס לחלוטין. אם רוצים אפשר להמשיך לבשל במכזה פתוח כ-10 דקות, לקבלת סירופ סמיך.
שלב 5
מתוך
5
לאחר שהעוגה מוכנה חותכים לריבועים ויוצקים את הסירופ המוכן.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0