המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים את כל החומרים בקערה גדולה ומערבבים היטב, עד לקבלת תערובת אחידה.
אם רוצים מוסיפים בשלב זה אגוזים, או צימוקים לגיוון הטעם.
יוצקים את התערובת לתבנית אפייה משומנת.
אופים בחום בינוני 180 מעלות במשך 30 -40 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש ונקי.
יש להכין את הסירופ כשהעוגה מתקרבת לסיום אפייה: יוצקים מים לסיר קטן, מוסיפים סוכר ולימון ומערבבים מדי פעם, עד שהסוכר נמס לגמרי, להביא לסף רתיחה ולהוריד מהאש.
מוציאים את העוגה מהתנור, חותכים ויוצקים את הסירופ.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0