המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את החלמונים עם השמן, סוכר הווניל, קליפת הלימון, קליפת התפוז ומיץ התפוזים.
מוסיפים את הסולת ואבקת האפייה ומקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף נוקשה ומקפלים לתערובת.
יוצקים לתבנית מלבנית משומנת.
אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך כ-40 דקות .
מרתיחים את חומרי הסירופ ביחד עד שהסוכר נמס כולו והנוזל הופך לסירופ.
נועצים בעוגה החמה סכין בכל מיני מקומות על מנת שהסירופ יחלחל פנימה.
יוצקים את הסירופ על העוגה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0