המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה עם מעט מלח.
מערבבים בקערה את השמנת, הביצים, הקינמון, תמצית הוניל, הסוכר.
מסננים את המים מהפסטה ושוטפים עם מים קרים, לאחר מכן מוסיפים לפסטה את החמאה ומערבבים היטב.
מעבירים את הפסטה לקערה עם תערובת השמנת ומערבבים היטב.
משמנים תבנית לבחירתכם ומעבירים לשם את תערובת הפסטה.
אופים בחום 180 מעלות כ-40 דקות , או עד שהעוגה יבשה מבפנים והשכבה העליונה זהובה.
מפזרים מעל אבקת סוכר לקישוט.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0