מחממים במיקרוגל שוקולד וחמאה ומערבבים עד שהשוקולד נמס. מניחים בצד לצינון קל.
שלב 2
0 דקות
מחממים תנור ל-170מעלות.
שלב 3
0 דקות
בקערה טורפים ביצים, סוכר ותמצית וניל במשך כדקה, עד שהתערובת מעט תפוחה ובהירה. מוסיפים שמן וחלב קוקוס וטורפים היטב.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים קמח, אבקת אפייה וקוקוס וטורפים כמה שפחות, רק עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב 5
0 דקות
מעבירים לקערה נפרדת שליש מתערובת העוגה ומערבבים אותה עם תערובת השוקולד הפושרת.
שלב 6
0 דקות
העוגה מתאימה לתבנית קפיצית 26 (אני השתמשתי ב-23).
שלב 7
0 דקות
מרכיבים את העוגה בעזרת 2 מצקות (אני מזגתי את 2 התערובות לכדי מזיגה). משמנים תבנית ומניחים במרכזה כמות של מצקת מהתערובת הבהירה. מניחים מעל (במרכז התערובת הבהירה), כמות של מצקת מתערובת השוקולד. ממשיכים באותו אופן להניח את שתי התערובות לסירוגין.
שלב 8
0 דקות
אופים 60-70 דקות, עד שהעוגה זהובה וקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש. מצננים ושומרים בטמפ' החדר עד 5 ימים.
שלב 1
מתוך
8
מחממים במיקרוגל שוקולד וחמאה ומערבבים עד שהשוקולד נמס. מניחים בצד לצינון קל.
שלב 2
מתוך
8
מחממים תנור ל-170מעלות.
שלב 3
מתוך
8
בקערה טורפים ביצים, סוכר ותמצית וניל במשך כדקה, עד שהתערובת מעט תפוחה ובהירה. מוסיפים שמן וחלב קוקוס וטורפים היטב.
שלב 4
מתוך
8
מוסיפים קמח, אבקת אפייה וקוקוס וטורפים כמה שפחות, רק עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב 5
מתוך
8
מעבירים לקערה נפרדת שליש מתערובת העוגה ומערבבים אותה עם תערובת השוקולד הפושרת.
שלב 6
מתוך
8
העוגה מתאימה לתבנית קפיצית 26 (אני השתמשתי ב-23).
שלב 7
מתוך
8
מרכיבים את העוגה בעזרת 2 מצקות (אני מזגתי את 2 התערובות לכדי מזיגה). משמנים תבנית ומניחים במרכזה כמות של מצקת מהתערובת הבהירה. מניחים מעל (במרכז התערובת הבהירה), כמות של מצקת מתערובת השוקולד. ממשיכים באותו אופן להניח את שתי התערובות לסירוגין.
שלב 8
מתוך
8
אופים 60-70 דקות, עד שהעוגה זהובה וקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש. מצננים ושומרים בטמפ' החדר עד 5 ימים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0