המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להקציף את הביצים והסוכר במיקסר.
להמיס 1/4 חבילת חמאה במיקרוגל ולהוסיף לתערובת שבמיקסר.
להוסיף את הקמח והחלב, לערבב היטב ולצקת לתבנית האפייה (תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ).
לאפות בחום בינוני 180 עד שמזהיב, בערך 25 דקות אפיה.
לצנן את העוגה לחלוטין.
לחצות את העוגה לשניים לרוחב.
להקציף את חומרי המלית לקצפת קשה ולצפות את החלק התחתון של העוגה. להניח את החלק העליון עם המלית.
לבשל בסיר קטן על להבה בינונית את כל חומרי הקרם במשך חמש דקות.
לשפוך את הקרם על העוגה.
לשמור במקרר שעתיים לפחות לפני ההגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0