המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקציפים את הביצים והסוכר במיקסר.
ממיסים 1/4 חבילת חמאה במיקרוגל ומוסיפים לתערובת שבמיקסר.
מוסיפים את הקמח והחלב, מערבבים היטב ויוצקים לתבנית האפייה (תבנית 26 מתפרקת).
אופים בחום בינוני 180 עד שמזהיב, אופים במשך בערך 25 דקות. מצננים את העוגה לחלוטין.
חוצים את העוגה לשתיים.
מקציפים את חומרי המלית לקצפת קשה, וממלאים את העוגה.
מבשלים בסיר קטן על להבה בינונית את כל חומרי הקרם במשך 5 דקות. שופכים את הקרם על העוגה. שומרים במקרר שעתיים לפחות לפני ההגשה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0