המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים במיקסר במהירות בינונית את החלמונים, החלב והקמח עד שמתקבלת תערובת סמיכה וחלקה.
ממיסים יחד את החמאה והשוקולד המריר ומערבבים עד לאחידות. יוצקים באיטיות את תערובת השוקולד לתערובת החלמונים במיקסר.
בקערת מיקסר נפרדת מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף אחיד אך לא קשה מדי. מקפלים אליו את שאר החומרים עד לקבלת מרקם בעל גוון אחיד.
יוצקים את התערובת לשתי תבניות אלומיניום מספר 3 (אינגליש קייק חד פעמי), ואופים בתבנית גדולה יותר ובתוכה מים, בחום של 180 מעלות למשך 40-45 דקות.
לאחר שהעוגה מוכנה מצננים אותה היטב, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מקשטים את העוגה: בסיר קטן מביאים את השמנת לרתיחה. לאחר מכן יוצקים אותה על השוקולד ומערבבים עד להמסה מוחלטת.
מצננים כשעה, מוזגים על העוגות הקרות ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0