המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להקציף חלבונים עם הסוכר, להוסיף את החלמונים ולקפל.
להוסיף את הפודינג שוקולד והקמח, להקציף ולקפל.
לצקת בתבנית משומנת 26 ולאפות בחום 170 מעלות כ-30 דקות.
לבדוק עם קיסם אם היא מוכנה.
לאחר שמוציאים מהתנור היא יורדת באמצע, לדחוף מעט עם היד בצדדים כדי לקבל גובה אחיד.
להמיס את השוקולד עם המים ולהוריד מהאש, להוסיף את המרגרינה ולבחוש היטב לקבלת קרם חלק.
להקציף הכל יחד (להפריש מעט קרם - בערך חצי כוס לקישוט) ולשטח על התחתית שהתקררה בנתיים.
לשפוך את קרם השוקולד על קרם הוניל, לסובב את התבנית מצד אל צד כך שהשוקולד יתפזר באופן שווה.
להכניס את העוגה למקרר לשעה, להוציא ולסמן חיתוך לעוגה כל עוד שהשוקולד עדיין לא קשה מידי. השוקולד של עוגה זו יוצא קשיח ומבריק, אם לא נסמן חיתוך בזמן תהיה בעיה לחתוך את העוגה.
את הקרם שהשארתם להכניס למזלף, על כל משולש לזלף פרח.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0