המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
את גליל בצק העלים לשטח על תבנית מרוחה בחמאה, ולנקב. מניחים בצד עד להכנת מילוי הקרם והפירות.
את התפוחים והפירות לקלף. לחתוך לפרוסות דקות ולהניח בצד.
למזוג לסיר כוס חלב, סוכר וסוכר וניל. להניח על האש לרתיחה, במקביל את החלב הנותר ממיסים עם הקורנפלור ולאחר מכן מוסיפים את החלמונים.
בזמן שהחלב מתחיל לרתוח, מוזגים את שאר החומרים ומערבבים תמיד, עד לקרישה, מסירים מהאש, מכסים ביריעת ניילון לקירור.
מורחים את הקרם על בצק העלים.
את הפירות החתוכים להניח אחד לצד השני בשורה יפה.
ממיסים כרבע חמאה ומברישים את הפירות.
מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים כ-45 דק'.
ממיסים על האש 2 כפות ריבה ומברישים את כל הפירות בעדינות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0