הכנת הבצק: שמים את הקמח, הסוכר, החמאה, המרגרינה והחלבון במעבד מזון עם להב פלדה ומרסקים לפירורים. מוסיפים מהמים הקרים בהדרגה, רק עד שמתקבל כדור בצק שמתרוצץ במעבד המזון. מוציאים ומחלקים לשני-שליש ושליש.
שלב 2
0 דקות
מרדדים את שני-שליש הבצק לעלה בעובי כחצי ס"מ, שיכסה את תחתיתה ושוליה של תבנית בקוטר 24-26 ס"מ (כמובן שאפשר להשתמש גם בתבנית מלבנית או מרובעת). מרפדים בעלה את התבנית.
שלב 3
0 דקות
מערבבים את חומרי המלית (מקפידים שקליפת הלימון והחלבון לא יישארו בתחתית הקערה) ויוצקים על הבצק שבתבנית.
שלב 4
0 דקות
מערבבים את שליש הבצק הנותר עם שיבולת השועל וארבע כפות סוכר. מעבדים בידיים לפירורים גדולים ומפזרים על הפירות.
שלב 5
45 דקות
בתנור שחומם לחום בינוני (180 מעלות), אופים 45 דקות, עד שהפירורים זהובים ופריכים.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
הכנת הבצק: שמים את הקמח, הסוכר, החמאה, המרגרינה והחלבון במעבד מזון עם להב פלדה ומרסקים לפירורים. מוסיפים מהמים הקרים בהדרגה, רק עד שמתקבל כדור בצק שמתרוצץ במעבד המזון. מוציאים ומחלקים לשני-שליש ושליש.
שלב 2
מתוך
5
מרדדים את שני-שליש הבצק לעלה בעובי כחצי ס"מ, שיכסה את תחתיתה ושוליה של תבנית בקוטר 24-26 ס"מ (כמובן שאפשר להשתמש גם בתבנית מלבנית או מרובעת). מרפדים בעלה את התבנית.
שלב 3
מתוך
5
מערבבים את חומרי המלית (מקפידים שקליפת הלימון והחלבון לא יישארו בתחתית הקערה) ויוצקים על הבצק שבתבנית.
שלב 4
מתוך
5
מערבבים את שליש הבצק הנותר עם שיבולת השועל וארבע כפות סוכר. מעבדים בידיים לפירורים גדולים ומפזרים על הפירות.
שלב 5
מתוך
5
בתנור שחומם לחום בינוני (180 מעלות), אופים 45 דקות, עד שהפירורים זהובים ופריכים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0