מערבבים בקערה את היוגורט עם הסוכר וחלב האגוזים.
*ניתן להמיר את חלב אגוזי הלוז בחלב שקדים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
1 דקות
מוסיפים את שמן הקוקוס והווניל ומערבבים היטב.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה ומלח ומערבבים רק עד לאיחוד החומרים.
שלב 5
5 דקות
מעבירים לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות.
שלב 6
0 דקות
מערבבים פנימה את פירות היער.
שלב 7
0 דקות
אופים כ-40 דקות.
שלב 1
מתוך
7
מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
שלב 2
מתוך
7
מערבבים בקערה את היוגורט עם הסוכר וחלב האגוזים.
*ניתן להמיר את חלב אגוזי הלוז בחלב שקדים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
מתוך
7
מוסיפים את שמן הקוקוס והווניל ומערבבים היטב.
שלב 4
מתוך
7
מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה ומלח ומערבבים רק עד לאיחוד החומרים.
שלב 5
מתוך
7
מעבירים לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות.
שלב 6
מתוך
7
מערבבים פנימה את פירות היער.
שלב 7
מתוך
7
אופים כ-40 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0