המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
תבנית 26 עגולה משומנת, מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
בקערת מערבל מניחים ביצים וסוכר, מקציפים 9 דקות במהירות גבוהה.
מפסיקים את פעולת המיקסר ומוסיפים בעזרת כף, קוניאק, וניל ושמן.
מערבבים פרג ופירורי לחם ומוסיפים לביצים, בתנועות קיפול עדינות, בעזרת הכף, עד לעיסה אחידה.
יוצקים לתבנית ואופים, 40-50 דקות.
בתום האפייה מפזרים אבקת סוכר. אפשר לצפות ברוטב שוקולד שמכינים מבישול קצר של השמנת המתוקה עם השוקולד המריר, עד שמסמיך מעט, תוך בחישה.
ניתן להעשיר את העוגה באגוזים קלויים קצוצים או צימוקים, או חתיכות שוקולד מריר, או שוקולד לבן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0