קולים את האגוזים במחבת או בתנור, עד שהקליפה החומה הדקה מתבקעת והאגוזים מתחילים להזהיב (זהירות! זה נשרף בבת אחת!). מסירים מהאש ומצננים. מרסקים לפירורים בגודל של קוסקוס.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים לפירורי האגוזים את החלמונים (צהובים) ופרג. מערבבים לתערובת אחידה.
שלב 3
0 דקות
בקערה נפרדת, מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר. ממשיכים להקציף, עד שמתקבל קצף בריון, סמיך ומבריק.
שלב 4
0 דקות
מקפלים שליש מהקצף לתערובת הפרג ואחר כך מקפלים פנימה את שארית הקצף, עד תערובת אחידה.
שלב 5
40 דקות
מעבירים לתבנית משומנת (בקוטר 26 ס"מ או מרובעת) ואופים בחום של 180 מעלות במשך 40 דקות. מכבים את התנור ונותנים לעוגה להצטנן בתנור.
שלב 6
0 דקות
בינתיים מרתיחים את השמנת ומסירים מהאש.
שלב 7
0 דקות
שוברים פנימה את השוקולד ומחכים שתי דקות, מוסיפים את הווניל ומערבבים לקבלת קרם שוקולד אחיד ומבריק.
שלב 8
0 דקות
יוצקים את הקרם על העוגה ומצפים.
שלב 1
מתוך
8
קולים את האגוזים במחבת או בתנור, עד שהקליפה החומה הדקה מתבקעת והאגוזים מתחילים להזהיב (זהירות! זה נשרף בבת אחת!). מסירים מהאש ומצננים. מרסקים לפירורים בגודל של קוסקוס.
שלב 2
מתוך
8
מוסיפים לפירורי האגוזים את החלמונים (צהובים) ופרג. מערבבים לתערובת אחידה.
שלב 3
מתוך
8
בקערה נפרדת, מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר. ממשיכים להקציף, עד שמתקבל קצף בריון, סמיך ומבריק.
שלב 4
מתוך
8
מקפלים שליש מהקצף לתערובת הפרג ואחר כך מקפלים פנימה את שארית הקצף, עד תערובת אחידה.
שלב 5
מתוך
8
מעבירים לתבנית משומנת (בקוטר 26 ס"מ או מרובעת) ואופים בחום של 180 מעלות במשך 40 דקות. מכבים את התנור ונותנים לעוגה להצטנן בתנור.
שלב 6
מתוך
8
בינתיים מרתיחים את השמנת ומסירים מהאש.
שלב 7
מתוך
8
שוברים פנימה את השוקולד ומחכים שתי דקות, מוסיפים את הווניל ומערבבים לקבלת קרם שוקולד אחיד ומבריק.
שלב 8
מתוך
8
יוצקים את הקרם על העוגה ומצפים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0