מחממים תנור מראש לחום בינוני (180 מעלות). מכינים תבנית קרטון חד-פעמית לאינגליש קייק בגודל 28 ס"מ ובגובה 4 ס"מ.
שלב 2
0 דקות
בקערת המערבל בוחשים בעדינות והיטב את החמאה והסוכר ומוסיפים את הביצים אחת-אחת. מערבבים ומוסיפים את השמן.
שלב 3
0 דקות
בוחשים פנימה תוך ערבול את הקמח, פרג, סודה לשתייה, יוגורט, קפה, קוביות אגסים ווניל.
שלב 4
0 דקות
מעבירים לתבנית עד 11 ס"מ מתחת לשפת התבנית. (אם נשארת עיסה, אפשר להעביר לתבניות אישיות ולאפות ליד התבנית, או לחלופין לאפות מראש בשתי תבניות קטנות יותר).
שלב 5
40 דקות
אופים כ-40 דקות, או עד שקיסם עץ שננעץ בעוגה יצא יבש.
שלב 1
מתוך
5
מחממים תנור מראש לחום בינוני (180 מעלות). מכינים תבנית קרטון חד-פעמית לאינגליש קייק בגודל 28 ס"מ ובגובה 4 ס"מ.
שלב 2
מתוך
5
בקערת המערבל בוחשים בעדינות והיטב את החמאה והסוכר ומוסיפים את הביצים אחת-אחת. מערבבים ומוסיפים את השמן.
שלב 3
מתוך
5
בוחשים פנימה תוך ערבול את הקמח, פרג, סודה לשתייה, יוגורט, קפה, קוביות אגסים ווניל.
שלב 4
מתוך
5
מעבירים לתבנית עד 11 ס"מ מתחת לשפת התבנית. (אם נשארת עיסה, אפשר להעביר לתבניות אישיות ולאפות ליד התבנית, או לחלופין לאפות מראש בשתי תבניות קטנות יותר).
שלב 5
מתוך
5
אופים כ-40 דקות, או עד שקיסם עץ שננעץ בעוגה יצא יבש.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0