המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את בסיס העוגה. מנפים את הקמח ומוסיפים את הסוכר, הווניל והחמאה המומסת בצירוף החלבונים ועם קורט מלח. מערבבים קלות ומותחים על גבי תבנית עגולה.
אופים את שכבת הבסיס במשך 5 דקות בחום בינוני (170 מעלות).
מכינים את השכבה השנייה: מבשלים בסיר כוס חלב, פרג וכוס סוכר. כשהתערובת רותחת, להנמיך האש ולהוסיף את פירורי הביסקוויטים. לכבות את הלהבה, לצנן מעט ולהוסיף את הדבש והאגוזים הקצוצים.
יוצקים את שכבת הפרג על גבי שכבת הבסיס האפויה למחצה. אופים את שתי השכבות במשך 20 דקות בחום בינוני. יש להוציא את התבנית מהתנור לאחר שקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש. מצננים.
מכינים את שכבת הציפוי: מניחים בקערת המיקסר כוס חלב ואבקת פודינג וניל אסם ומערבבים עד לקבלת קרם עדין וחלק.
מצפים את העוגה המצוננת בקרם הווניל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0