את שליש הבצק שנותר מכניסים לתבנית ומשטחים לעובי דק עד כמה שניתן (עובי ביסקוויט), ואופים בחום של 175 מעלות למשך כ-50 דקות עד לקבלת גוון חום-זהבהב, ומקררים.
שלב 2
0 דקות
לקערת מערבל מכניסים ומקציפים יחדיו את כל המוצרים, למעט 2 גביעי השמנת, אותם יש להוסיף לקראת הסוף. ממשיכים בהקצפה עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב 3
0 דקות
שופכים לקערה את כל מרכיבי הבצק ולשים עד לקבלת בצק פריך (בצק לא דביק ,שניתן להסירו מהיד מבלי להזדקק לקמח).
שלב 4
20 דקות
בעזרת כף, משטחים כשני שליש מכמות הבצק בתבנית רגילה של תנור האפייה, ואופים בחום של 175 מעלות למשך כ-20 דקות עד לקבלת גוון זהוב.
שלב 5
0 דקות
מוציאים להתקררות.
שלב 6
0 דקות
מורחים בצורה אחידה את הקרם על הבצק שבתבנית הראשונה,
שלב 7
0 דקות
לוקחים את הבצק של הפירורים, מפוררים אותו לגודל שווה ואחיד ומפזרים מעל הקרם.
שלב 8
0 דקות
מכניסים למקרר.
שלב 1
מתוך
8
את שליש הבצק שנותר מכניסים לתבנית ומשטחים לעובי דק עד כמה שניתן (עובי ביסקוויט), ואופים בחום של 175 מעלות למשך כ-50 דקות עד לקבלת גוון חום-זהבהב, ומקררים.
שלב 2
מתוך
8
לקערת מערבל מכניסים ומקציפים יחדיו את כל המוצרים, למעט 2 גביעי השמנת, אותם יש להוסיף לקראת הסוף. ממשיכים בהקצפה עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב 3
מתוך
8
שופכים לקערה את כל מרכיבי הבצק ולשים עד לקבלת בצק פריך (בצק לא דביק ,שניתן להסירו מהיד מבלי להזדקק לקמח).
שלב 4
מתוך
8
בעזרת כף, משטחים כשני שליש מכמות הבצק בתבנית רגילה של תנור האפייה, ואופים בחום של 175 מעלות למשך כ-20 דקות עד לקבלת גוון זהוב.
שלב 5
מתוך
8
מוציאים להתקררות.
שלב 6
מתוך
8
מורחים בצורה אחידה את הקרם על הבצק שבתבנית הראשונה,
שלב 7
מתוך
8
לוקחים את הבצק של הפירורים, מפוררים אותו לגודל שווה ואחיד ומפזרים מעל הקרם.
שלב 8
מתוך
8
מכניסים למקרר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0