המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
את שליש הבצק שנותר מכניסים לתבנית ומשטחים לעובי דק עד כמה שניתן (עובי ביסקוויט), ואופים בחום של 175 מעלות למשך כ-50 דקות עד לקבלת גוון חום-זהבהב, ומקררים.
לקערת מערבל מכניסים ומקציפים יחדיו את כל המוצרים, למעט 2 גביעי השמנת, אותם יש להוסיף לקראת הסוף. ממשיכים בהקצפה עד לקבלת תערובת אחידה.
שופכים לקערה את כל מרכיבי הבצק ולשים עד לקבלת בצק פריך (בצק לא דביק ,שניתן להסירו מהיד מבלי להזדקק לקמח).
בעזרת כף, משטחים כשני שליש מכמות הבצק בתבנית רגילה של תנור האפייה, ואופים בחום של 175 מעלות למשך כ-20 דקות עד לקבלת גוון זהוב.
מוציאים להתקררות.
מורחים בצורה אחידה את הקרם על הבצק שבתבנית הראשונה,
לוקחים את הבצק של הפירורים, מפוררים אותו לגודל שווה ואחיד ומפזרים מעל הקרם.
מכניסים למקרר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0