המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת את הקרם: קוצצים את השוקולד.
פותחים 5 פינוקי טירמיסו ובעזרת סכין מעבירים את הקרם לסיר קטן.
מוסיפים לסיר את השמנת, הקפה ואת השוקולד הקצוץ ומביאים לסף רתיחה.
מערבבים היטב עד שכל השוקולד נמס ומתקבלת תערובת חלקה ואחידה.
מצננים ומכניסים למקרר למשך 6 שעות.
מוציאים את הקרם מהמקרר ומעבירים לקערת מיקסר עם וו הקצפה. מערבבים את המסקרפונה עד שהיא מתרככת ומוסיפים לקערה. מקציפים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
להרכבת העוגה: מסדרים שכבת פינוקי טירמיסו על צלחת הגשה ומברישים בחלב.
מזלפים תלוליות של הקרם על גבי שכבת הפתי בר. מסדרים מעל שכבת פתי בר נוספת ומברישים שוב בחלב. מזלפים עוד שכבה מהקרם. מקשטים מלמעלה בקקאו וב-3 פינוקי פתיבר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0