המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר קטן יוצקים שמן זית ובתוכו מבשלים לאט את שיני השום ועגבניות השרי בתוספת מלח ופלפל. מנמיכים את האש ונותנים להכל להתבשל לאט, לאט.
קוצצים דק את הבצלים. מטגנים אותם ומוסיפים את הפתיתים, מטגנים מעט יחד.
מוסיפים את העגבניות המגורדות, רסק עגבניות, מלח ופלפל שחור לפי הטעם ופפריקה. מכסים במים לפי היחסים שכתובים על גבי השקית. במחבת נפרדת מטגנים את הנקניקיות משני הצדדים.
לבניית העוגה: בסיר שטוח מניחים על שכבת שמן דקה נקניקיות חתוכות לאורך. מעליה שכבה של פתיתים. מהדקים היטב. מוסיפים באמצע עוד שכבת נקניקיות. מעליה שכבת פתיתים נוספת. מכסים בחצי כוס מים ונותנים להכל להתבשל יחד על אש קטנה 10 דקות נוספות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0