המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שלב העוגה:
מערבלים במיקסר עם וו לישה את הביצים, חמאה, סוכר, חלב ומים.
מוסיפים את הקמח, מלח ושמרים.
לשים את הבצק במשך 20 דקות, עד שהוא משתחרר מדפנות קערת המיקסר.
מתפיחים את הבצק בטמפרטורת החדר למשך 1/2 שעה.
מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד (למשך 5-4 שעות).
מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים, מרדדים כל חלק על משטח מקומח למלבן בעובי של 3 מ"מ. מורחים בחמאה מומסת או שמן.
מערבבים את חומרי המילוי, מפזרים בצורה שווה על כל חלק ומגלגלים.
מורחים את תבנית הקוגלהוף בחמאה (על מנת שהעוגה לא תדבק ותשתחרר בקלות). אין צורך למרוח את העוגה בביצה.
מתפיחים כשעה בטמפרטורת החדר.
אופים בתנור שחומם מראש לטמפ' של 160 מעלות במשך 40 דקות.
לאחר צינון משחררים את העוגה מהתבנית.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0