המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים חמישה חלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר.
מוסיפים תמצית וניל וקוקוס.
מגרדים פנימה שוקולד מריר ומאחדים את התערובת בתנועות קיפול.
מערבבים חמישה חלמונים, אבקת אפיה, קמח ומרגרינה מומסת עד קבלת בצק.
מכניסים את הבצק למקרר ל-10 דקות.
משמנים תבנית אפיה ומעליה משטחים את הבצק.
מורחים על הבצק ממרח תמרים (אפשר גם כל ממרח אחר כגון ממרח שוקולד או ריבה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
שופכים את תערובת הקוקוס על הבצק.
אופים בחום בינוני 40 דקות או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0