המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
הכנת העוגה: מקציפים את הביצים בשלמותן.
מוסיפים בהדרגה מלח, סוכר, שמן ומיץ.
בכלי נפרד מערבבים את החומרים היבשים ומוסיפים לעיסה בזהירות.
מעבירים את התערובת לתבנית פיירקס ואופים 20 דקות בחום בינוני.
הכנת רוטב תותים: משאירים 3 תותים בצד לקישוט. את שאר התותים חותכים לרבעים.
שמים בסיר את המים, הסוכר והתותים החתוכים ומביאים לרתיחה.
מערבבים את הקורנפלור עם קצת מים, מוסיפים לרוטב בתנועות ערבוב ומבשלים עד שהרוטב מסמיך ונוצר סוג של פודינג. מסירים מהאש ומקררים.
מורחים את קרם התותים על העוגה הקרה.
מקציפים את חומרי הקצפת עד שנוצרת קצפת סמיכה. מורחים על שכבת התותים ומקשטים בפרוסות תותים וקצת קוקוס טחון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0