המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-170 מעלות.
מקציפים ביצים וסוכר כ-8 דקות, עד קבלת תערובת אוורירית מאוד.
מוסיפים שמן, קוקוס וקמח ומערבלים רק עד שהתערובת הופכת להיות אחידה. חשוב לא לשבור את הנפח.
לשם הרכבת העוגה צריך 2 בסיסי עוגה. אפשר לאפות את כל הכמות בתבנית אפייה אחת בקוטר 26 ס"מ ובסיום האפייה, אחרי הקירור, לחצות באמצע או לאפות מראש ב-2 תבניות, או רינגים בקוטר 26 ס"מ.
אפייה בתבנית אחת: מכניסים את התערובת לתבנית אחת ואופים 35 דקות.
אפייה ב-2 תבניות: מכניסים את התערובת ל-2 תבניות ואופים 25 דקות.
מוציאים את העוגה מהתנור ומקררים.
הכנת קרם וניל: מקציפים את כל המצרכים עד קבלת קרם יציב.
הכנת קרם ריבת חלב: מקציפים את כל המצרכים עד קבלת קרם יציב.
מוציאים חצי כוס מתערובת קרם הוניל ושומרים בצד.
הרכבה: מעבירים בסיס אחד לתבנית מתפרקת. יוצקים מעליו את קרם הווניל, לא כולל הקרם שהשארנו בצד.
מכסים בבסיס נוסף ומעליו יוצקים את קרם ריבת החלב.
מעטרים בקרם הווניל שהשארנו בצד. מפזרים קוקוס קלוי ויוצקים ריבת חלב (ניתן להמיר אותה בקרם קרמל, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון)..
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0