הכנת הבסיס: להקציף חלבונים ו-200 גרם סוכר עד קבלת קצף מבריק וקשה. להוסיף בבחישה ובעדינות את הקוקוס. להניח את התערובת בתבנית משומנת מס' 26. לאפות בחום 170 מעלות, עד שהעוגה מוזהבת ונפרדת בקלות מדפנות התבנית. לצנן לחלוטין.
שלב 2
0 דקות
שכבת הקרם: להקציף גביע שמנת עם 2 כפות סוכר. למרוח על הבסיס ולקרר במקרר כשעתיים.
שלב 3
0 דקות
שכבת הגנאש: להרתיח 150 מ"ל שמנת מתוקה ולשפוך על השוקולד. לערבב לבלילה אחידה ולשפוך על שכבת הקרם.
שלב 1
מתוך
3
הכנת הבסיס: להקציף חלבונים ו-200 גרם סוכר עד קבלת קצף מבריק וקשה. להוסיף בבחישה ובעדינות את הקוקוס. להניח את התערובת בתבנית משומנת מס' 26. לאפות בחום 170 מעלות, עד שהעוגה מוזהבת ונפרדת בקלות מדפנות התבנית. לצנן לחלוטין.
שלב 2
מתוך
3
שכבת הקרם: להקציף גביע שמנת עם 2 כפות סוכר. למרוח על הבסיס ולקרר במקרר כשעתיים.
שלב 3
מתוך
3
שכבת הגנאש: להרתיח 150 מ"ל שמנת מתוקה ולשפוך על השוקולד. לערבב לבלילה אחידה ולשפוך על שכבת הקרם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0