המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את התנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית.
שמים בקערה את הביצים, הווניל, השמן והסוכר וטורפים היטב. מוסיפים את הקישואים ומערבבים.
מערבבים בקערה נפרדת את כל שאר המרכיבים (למעט השקדים לעיטור), מאחדים את תכולת שתי הקערות ומערבבים עד שמתקבלת עיסה אחידה.
יוצקים לתבנית, מפזרים את השקדים ואופים כ-45 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
מוציאים, מצננים ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0