המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים בקערה גבינה לבנה עם סוכר ותמצית וניל, ומערבבים.
מערבבים בקערה נפרדת שוקולית וחלב.
טובלים את הפתי-בר בתערובת החלב, עד שמכסים את תבנית האפייה.
מורחים על שכבת הפתי-בר את תערובת הגבינה ומכניסים למקרר להתקשות. אם רוצים לאכול מהר, שמים במקפיא לשעה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0