מעבדים במעבד מזון את הקמח, אבקת האפייה והחמאה לקבלת תערובת פירורית.
שלב 2
0 דקות
שמים את החלמונים בכוס מדידה ומשלימים בעזרת חלב לכמות של חצי כוס. מוסיפים אל הפירורים ומעבדים לבצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-60 דקות.
שלב 3
0 דקות
מחממים את השמנת והקפה לסף רתיחה ומערבבים עד שכל הקפה נמס. יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שנוצר קרם אחיד ומבריק. מניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
שלב 4
0 דקות
מרפדים תבנית בגודל 21X18 ס"מ (או גודל דומה) בנייר אפייה.
שלב 5
0 דקות
מחממים את ממרח הלוטוס במיקרוגל שניות בודדות עד שהוא מעט נוזלי.
שלב 6
0 דקות
מוציאים את הבצק מהמקרר ומחלקים ל-4 חלקים שווים. מרדדים חלק אחד לעלה דק בגודל התבנית. מניחים בתבנית. מורחים שליש מכמות ממרח הלוטוס. מפזרים ומורחים מעל ממרח הלוטוס כשליש מקרם הקפה (לא נורא אם שתי השכבות מתערבבות מעט).
שלב 7
0 דקות
חוזרים על פעולות השכבות עם שני חלקי בצק נוספים, ומסיימים בעלה הבצק הרביעי.
שלב 8
0 דקות
אופים בחום של 170 מעלות כ-30 דקות, עד שהחלק העליון זהוב-שחום.
שלב 9
0 דקות
מניחים לקירור מוחלט וחותכים בסכין חדה לריבועים של 3.5 ס"מ. שומרים בכלי אטום.
שלב 1
מתוך
9
מעבדים במעבד מזון את הקמח, אבקת האפייה והחמאה לקבלת תערובת פירורית.
שלב 2
מתוך
9
שמים את החלמונים בכוס מדידה ומשלימים בעזרת חלב לכמות של חצי כוס. מוסיפים אל הפירורים ומעבדים לבצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-60 דקות.
שלב 3
מתוך
9
מחממים את השמנת והקפה לסף רתיחה ומערבבים עד שכל הקפה נמס. יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שנוצר קרם אחיד ומבריק. מניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
שלב 4
מתוך
9
מרפדים תבנית בגודל 21X18 ס"מ (או גודל דומה) בנייר אפייה.
שלב 5
מתוך
9
מחממים את ממרח הלוטוס במיקרוגל שניות בודדות עד שהוא מעט נוזלי.
שלב 6
מתוך
9
מוציאים את הבצק מהמקרר ומחלקים ל-4 חלקים שווים. מרדדים חלק אחד לעלה דק בגודל התבנית. מניחים בתבנית. מורחים שליש מכמות ממרח הלוטוס. מפזרים ומורחים מעל ממרח הלוטוס כשליש מקרם הקפה (לא נורא אם שתי השכבות מתערבבות מעט).
שלב 7
מתוך
9
חוזרים על פעולות השכבות עם שני חלקי בצק נוספים, ומסיימים בעלה הבצק הרביעי.
שלב 8
מתוך
9
אופים בחום של 170 מעלות כ-30 דקות, עד שהחלק העליון זהוב-שחום.
שלב 9
מתוך
9
מניחים לקירור מוחלט וחותכים בסכין חדה לריבועים של 3.5 ס"מ. שומרים בכלי אטום.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0