המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מערבבים בקערה את כל חומרי הבסיס עם מזלג עד לקבלת פירורים בלבד (לא ללוש בידיים).
משטחים את הפירורים על תבנית אפיה ואופים כ-20 דקות עד להזהבה.
מוציאים מהתנור ומצננים.
להכנת המלית מערבבים בקערה גבינה, שמנת חמוצה, סוכר ותמצית וניל עם כף עד שלא מרגישים את הסוכר.
בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה, חצי כוס חלב ואינסטנט פודינג ווניל לקרם יציב.
מערבבים את שני הקרמים, אפשר במיקסר, עד לקבלת מרקם אחיד, שופכים את הקרם על גבי הבסיס שהתקרר ומכניסים למקרר.
הכנת מחית הדובדבנים: שמים את הדובדבנים המגולענים (רצוי לעשות את הגלעון עם כפפות כי זה מלכלך), בקלחת, מוסיפים את המים, הסוכר והלימון מביאים לרתיחה על אש קטנה.
בקערית קטנה מדללים את הקורנפלור במעט מים קרים עד שאין גושים, מוסיפים את הקורנפלור לתערובת הדובדבנים תוך כדי בחישה עד שהתערובת מסמיכה, להוריד מהאש ולהניח לקירור.
לאחר שהמחית קרה מורחים אותה על הקרם בצורה אחידה.
רצוי להכין את העוגה יום לפני ההגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0