המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מפרידים חלמונים וחלבונים.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר.
מוסיפים את החלמונים, ומערבבים עם כף בתנועות קיפול.
מוסיפים אינסטנט שוקולד בתנועות קיפול.
יוצקים לתבנית 26 ואופים על 150 מעלות כ-45 דקות. מוציאים ומצננים לטמפ' החדר.
מקציפים 1.5 שמנת מתוקה עם אינסטנט וניל וחלב, ומורחים על התחתית.
ניתן להוסיף גם כפית שטוחה נס קפה רגיל, או בטעם מוקה כדי לשדרג את טעם הקצפת.
ממיסים שוקולד מריר עם 1/2 קצפת מתוקה שנותרה, ושופכים על הקצפת. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0