המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת שכבת הבסיס של העוגה - מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מרפדים תבנית (תבנית קפיץ בקוטר 26 ס"מ) בנייר אפייה ומשמנים מעט.
בקערת מיקסר מקציפים את הביצים (שלמות) ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף בהיר.
מורידים מהירות במיקסר ומוסיפים אינסטנט פודינג שוקולד, קקאו ושמן ויוצקים לתוך תבנית העוגה. אופים בערך כ- 35 דקות. העוגה עולה ויורדת כשמוציאים אותה מהתנור, כך צריך להיות. אמורה להתקבל שכבת עוגה נמוכה.
מקררים היטב.
להכנת שכבת הווניל - קערת מיקסר מקציפים את האינסטנט פודינג וניל, 2 מיכלי שמנת מתוקה, 4 כפות סוכר ו-3/4 כוס חלב לכדי קצף יציב.
מצפים את העוגה ומכניסים למקפיא ל- 3 שעות לפחות.
להכנת הגנאש - ממיסים יחד את את מיכל השמנת המתוקה והשוקולד המריר על הגז או במיקרוגל. מקררים לטמפרטורת החדר.
יוצקים מעל העוגה ומכניסים למקפיא לשעה.
ניתן לקשט את העוגה בכל תוספת שאוהבים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 2