המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את כל מרכיבי הקרפ ידנית או במעבד מזון - 1 כוס חלב, 1 כוס קמח, 2 ביצים, 1 כף שמן ושקית סוכר וניל, עד לקבלת תערובת אחידה וללא גושים.
משמנים מחבת (מחבת לקרפים - מחבת טפלון עם תחתית ישרה), ומוזגים מהבלילה כשהמחבת חמה (אין צורך לשמן בהמשך שוב את המחבת).
מטלטלים את המחבת עד לפיזור על כל שטחה, בשכבה דקה. אם יש עודפים של בלילה מוציאים אותם.
מטגנים עד להזהבה, הופכים, ומטגנים גם את הצד השני.
עורמים את הקרפים בצלחת, ומקררים אותם.
מקציפים בקערה את השמנת המתוקה, החלב והפודינג שוקולד, עד שנוצרת קצפת יציבה.
ממיסים את השוקולד המריר והשמנת המתוקה במיקרוגל או בבאן מרי על הגז.
מניחים קרפ ומורחים מעליו את קציפת שוקולד, מניחים עליה עוד קרפ וממשיכים עם שאר הקרפים והקצפת. מסיימים בשכבת קרפ.
שופכים מלמעלה את גנאש השוקולד, ומפזרים את השקדים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0