המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים במערבל מזון (מיקסר) עם וו גיטרה את הסוכר, החמאה, הקמח, המלח והווניל, עד לקבלת פירורים. מוסיפים את חלמון הביצה ומעבדים לבצק. מקררים כ-60 דקות.
מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים לעלה בעובי 3-4 מ"מ. מניחים בתבנית טארט משומנת במעט חמאה. מקררים ל-60 דקות נוספות.
אופים את הבצק בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-25 דקות, עד שהבצק אפוי. מניחים להצטנן.
מערבבים את כל חומרי המלית לתערובת אחידה. יוצקים על תחתית הבצק ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-40 דקות.
מערבבים בקערה את חומרי הציפוי ויוצקים על העוגה החמה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות וכובה, לייבוש של 15 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0