מערבלים את כל החומרים לפי הסדר, פרט לשתי כפות החלב ואבקת השוקולית.
שלב 2
0 דקות
שופכים שני שליש מהכמות לתבנית מלבנית משומנת.
שלב 3
0 דקות
מערבבים את החומרים שנשארו ומערבלים עם הבצק שנותר, שופכים על הבצק הלבן ומערבבים בעדינות בעזרת מזלג.
שלב 4
50 דקות
אופים בחום בינוני במשך 50 דקות.
שלב 5
0 דקות
מקררים את העוגה.
שלב 6
0 דקות
מעצבים צורת צפרדע, מורחים קרם ירוק (פודינג וניל לפי הוראות היצרן וצבע מאכל ירוק) ומציירים את קווי הצפרדע בשוקולד מומס. מקשטים בסוכריות צבעוניות.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
מערבלים את כל החומרים לפי הסדר, פרט לשתי כפות החלב ואבקת השוקולית.
שלב 2
מתוך
6
שופכים שני שליש מהכמות לתבנית מלבנית משומנת.
שלב 3
מתוך
6
מערבבים את החומרים שנשארו ומערבלים עם הבצק שנותר, שופכים על הבצק הלבן ומערבבים בעדינות בעזרת מזלג.
שלב 4
מתוך
6
אופים בחום בינוני במשך 50 דקות.
שלב 5
מתוך
6
מקררים את העוגה.
שלב 6
מתוך
6
מעצבים צורת צפרדע, מורחים קרם ירוק (פודינג וניל לפי הוראות היצרן וצבע מאכל ירוק) ומציירים את קווי הצפרדע בשוקולד מומס. מקשטים בסוכריות צבעוניות.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0